Piškotki
DOMOV ZEMLJEVID B.H.S.
    

Bartog d.o.o. Trebnje


Bartog d.o.o. Trebnje je eno vodilnih podjetij na področju distribucije pnevmatik, nadomestnih delov, dodatne opreme in servisiranja vseh vrst vozil v Sloveniji kot tudi v centralni Evropi.

Zastopamo produkte in distribuiramo izdelke proizvajalcev delov in pnevmatik originalne kakovosti, ki so obenem dobavitelji tudi avtomobilskim proizvajalcem širom sveta.

Na slovenskem trgu delujemo že preko 25 let. V tem času smo si pridobili zaupanje trgovcev z avtodeli, vulkanizerjev, serviserjev, avtotrgovin, avtopralnic, prevoznih podjetij, velikih industrijskih družb, predvsem pa uporabnikov pri nas kupljenih izdelkov.

Znanje in zaupanje smo si pridobili tudi z našo franšizno verigo avto servisov in avtotrgovin pod blagovno znamko B.H.S..

Ogromno centralno skladišče s preko 100.000 različnimi artikli ter stalno zalogo, ki se meri v milijonih EUR ter preko 400.000 posameznih kosov, vam je na razpolago praktično vsak delavnik od 6h do 22h. Ob sobotah imamo organiziran lastni prevzem od 8h do 12h.

Vaša naročila sprejemamo ter skrbno obdelamo 24h na dan preko naše spletne trgoine www.bartog.si, od 8h do 18h pa preko telefonskih ali pismenih naročil našim komercialistom. Naročeno blago na zalogi vam dobavimo najkasneje v 24h.

V izbranih krajih v Sloveniji imamo tudi lastne distribucijske enote, kjer vam omogočamo tudi lokalni dovoz blaga ali pa vaš lastni prevzem blaga.
Poiščite jih na naši spletni strani www.bartog.si.

Vizija in vodilo našega podjetja je zagotavljanje najvišje kakovosti dobave pnevmatik, rezervnih delov, dodatne opreme in izvajanja servisnih storitev pod konkurenčnimi pogoji v najkrajšem možnem času.

Avtoservis Bartog Trebnje

 

Avtoservis Bartog Trebnje

 

Avtoservis Bartog Trebnje


E-novice in obvestila

 Bartog d.o.o. Trebnje
Obrtniška ulica 18
8210 Trebnje
T | +386 7 34 62 400
F | +386 7 30 45 701
E | info@bartog.si

Poiščite svoj servis v regiji: